Регион

Задигнаха 13 бона от камион и 2000 от дома на старица

ИлюстрацияЗа кражба на 13 000 лв. от камион Мерцедес съобщават от полицията.

В товарния автомобил през незаключената кабина е проникнато на 28 април и от мъжка чантичка е задигната голямата сума.

На следващия ден пък неизвестен мъж под предлог да ползва телефона влязъл в дома на 81-годишна жена от Тополовград и откраднал 2000 лв.

На автомагистрала „Марица“ е извършена полицейска проверка на Сеат, управляван от 46-годишна жителка на Харманли и пътник 61-годишен жител на същия град. При проверката у мъжа са открити 720 цигари.

На 2 май при полицейска проверка в Димитровград на „Ауди“, управляван от 39-годишна хасковлийка и пътник на 40 г. от областния град, в товарния отсек на автомобила са открити 114 спортни стоки с чужда търговска марка. При последвала проверка на маса на Неделен пазар, собственост на мъжа, са открити още 274 спортни стоки с чужда търговска марка.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
брешко - Брешковски
брешко - Брешковски
03.05.2016 19:38 19:38

От старица 2000 Имам чувството че в дома на тая жена парите се търкалят по пода Че откъде толкова пари в тая пенсия и то толкова открито

Back to top button