Хасково

Хасково поздрави Лестър за шампионската титла в Англия

ПразникКметът на Хасково Добри Беливанов поздрави колегата си от Лестър сър Питър Соулсби по повод спечелването на титлата от Висшата лига на Англия от футболния отбор на Лестър и за световната титла по снукър на Марк Селби, който също е от Лестър, съобщиха от пресслужбата на кметството.

Хасково и Лестър са побратимени градове и имат традиционно добри отношения.

В поздравителният адрес се казва „Уважаеми, Сър Питър Соулсби, Поздравявам ви по повод  спечелването на титлата във Висшата лига на Англия от футболния отбор на Лестър. Това е един изключителен успех, който бе достигнат с много красива и достойна игра. Хасково се радваше заедно с вас по пътя към спечелването на трофея защото има много фенове на футбола, които стискаха палци нашият Лестър да победи.

Пожелаваме ви успехите на Лестър на футболния терен да продължат и ви уверяваме, че имате нашата искрена подкрепа в мачовете в Шампионската лига следващия сезон! Използвам възможността да ви поздравя и със световната титла по снукър на Марк Селби. Това също е една игра, която има своите почитатели в Хасково. Гордеем се и празнуваме заедно с вас!“

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
конграчулейшънс
конграчулейшънс
03.05.2016 18:45 18:45

Конграчулейшънс!

Maika vi stara
Maika vi stara
04.05.2016 20:46 20:46

Guzolisci skapani….do skoro ne znaehte koi e grada puk sega sme bili pobratimi…maika vi skapana umrqla

Back to top button