Регион

Десет двойки в първия тенис турнир за Купата на кмета на Любимец

ТенисПървият двойков турнир по тенис на корт „Купата на кмета“ в Любимец завърши, съобщават от пресслужбата на кметството.

Спортното събитие се проведе на корта на спортна зала „Марица“ в града. Инициатори за провеждането на турнира са повече от десет местни двойки, които се включиха в оспорвана надпревара.

Турнирът се проведе под патронажа на кмета Анастас Анастасов, който осигури наградния фонд за победителите.

ТенисСлед тридневната игра като най-добри тенисисти се откроиха двойките: Атанас Евтимов и Йордан Караджов, които заеха първото място, на второ се класираха Велин Иванов и Симеон Янков, а на трето – Димо Димитров и Огнян Марков.

Христо Христозов – секретар на общината връчи на победителите купи и медали. Той поздрави всички за добрата игра и им пожела да продължават да се усъвършенстват и развиват този спорт в града. След награждаването Христозов връчи статуетки и на номинираните в различни категории: „Най-много Ас-а“ победител стана Иван Ангелов, а статуетката за най-възрастен играч получи Огнян Марков.

След приключване на състезанието любителите на тениса на корт и организаторите обсъдиха идеите си за провеждане на следващия турнир, който по всяка вероятност ще бъде през септември или октомври тази година.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button