Хасково

17 хасковски училища с атрактивни презентации за Деня на Европа

КонкурсОтбори от 17 хасковски училища представиха атрактивни презентации в конкурс, посветен на Деня на Европа – 9 май.

КонкурсКонкурсът за мултимедийни презентации с музикална насоченост „д@ Европеем“ на местно ниво се организира от общината и Младежкия център съвместно с представителството на Европейската комисия в България.

Инициативата има за цел да стимулира интереса на учениците към символите и историята на Европейския съюз, да формира сред подрастващите чувство за съпричастност и солидарност като част от общността, да провокира креативността на учениците чрез възможността да се изразяват по интерактивен начин.

Участват 8-класници, а презентациите са излъчени чрез вътрешен подбор.

17-те училища в конкурса от общината: селата Динево, Войводово, Конуш, Малево, Долно Големанци, Узунджово, ОУ „Св. св. Кирил и Методий“, ГПЧЕ „Асен Златаров“, ПМГ „Боян Петканчин“, СОУ „Васил Левски“, ПГТ „Александър Паскалев“, Спортно училище „Стефан Караджа“, ФСГ „Атанас Буров“, ПГМЕТ „Стойчо и Кица Марчеви“, СОУ „Паисий Хилендарски“, ОУ „Любен Каравелов“ и ПГДС „Цар Иван Асен втори“.

Отборите ще посетят представителството на Европейската комисия в София на 9 май.

Конкурс  Конкурс 
 Конкурс  Конкурс

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Тошев
Тошев
04.05.2016 17:15 17:15

Този ЕС се разпада, ние караме учениците да го възхваляват! Пак както едно време – следваме партийната линия!

Димов
Димов
04.05.2016 17:57 17:57

неадекватна инициатива

Участник
Участник
04.05.2016 19:49 19:49

Темата провокира учениците да мислят в посока културното музикално наследство на Европа и България като част от Европа. Браво!

Истината
Истината
04.05.2016 21:38 21:38

Поредната задължителна инициатива. Сбъркахте ги тези деца от глупости. Половината и повече не знаят за какво иде реч. Ама като имат болни от амбиция директорки и учителки дето няма къде другаде да си покажат тоалетите! Уф да ви имам образованието!!!!!!!!!!!!!

Back to top button