Хасково

Арестуваха двама с амфетамин и трева в Хасково и Димитровград

ИлюстрацияДвама младежи са арестувани вчера с амфетамин и трева в Хасково и Димитровград, съобщават от полицията.

При полицейска проверка в жилище в Хасково, обитавано от 23-годишен жител на града, са намерени и иззети 12 таблетки амфетамин и 18 саморъчно сгънати хартиени пликчета, съдържащи кафяво вещество на бучки – амфетамин, с общо тегло около 30 грама.

При полицейска проверка в Димитровград на Ланчия, управляван от 21-годишен димитровградчанин, са открити полиетиленово пликче с бледорозово прахообразно вещество с тегло 1 грам – амфетамин и станиолово топче със зелена изсушена листна маса с тегло 1 грам – канабис.

При претърсване в жилището на лицето са открити 90 грама прахообразно вещество – амфетамин, 40 грама зелена изсушена листна маса – канабис, 350 жълти хапчета с лого „усмивка“ от едната страна, реагиращи на амфетамин и 2 електронни везни, на които при полеви наркотест повърхността реагира на канабис.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
кажите кои са
кажите кои са
05.05.2016 21:09 21:09

кои са тия дилъри да зимаме от тях хахахаха

Back to top button