Хасково

Психично болен се барикадира в къщата си в Хасково, извадиха го с полиция

Акция63-годишен хасковлия се барикадира в къщата си на ул. „Петър Берковски“ 2 в областния град до църквата „Св. Богородица“.

Това се случи около 15 часа. Мъжът започнал да замерва минувачите със стъкла.

АкцияПристигнаха специалните части, които успяха да проникнат в жилището през съседната къща и да изведат мъжа, без да се стига до извънредни действия.

Haskovo.info научи, че мъжът се води на отчет заради психичните си проблеми. Той е откаран с линейката до Психодиспансера в Болярово.

Съседи разказаха, че човекът живее сам, след като се върнал преди време от София. Той имал подобни изблици от години, които винаги се активирали през пролетта.

Хората в съседните къщи живеят в постоянен страх, част от тях са били заплашвани със саморазправа ако се оплачат в полицията.

Според съседите на мъжа било предписано психиатрично лечение, но те не са сигурни, че приема редовно медикаментите и предполагат, че това провокира тези му действия.

Акция   Акция

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
1234567
1234567
09.05.2016 20:13 20:13

Кой части пристигнаха? Ей големи смешки разоравяте бре журналя в гаунево спец части нема.

сан докан
сан докан
09.05.2016 20:44 20:44

Ами в града не е само той То почти половината град е за Психушката но местата са малко и са запазениИма и такъв проблем -за да те приемат трябва да платиш на ДОКТОРА МИХАЙЛО щото човека иска да купи ДЖИП Ето какво е демокрацията –луд не го приемат в лудницата ако не даде пари на доктора МИХАЙЛОВ

axxaxa
axxaxa
09.05.2016 20:59 20:59

ти сигурно си от тия много отворените които после сами си приготвят вазелина да не ги боли

Ха-ха
Ха-ха
10.05.2016 12:49 12:49

Ха-Ха
То голяма акция, голямо нещо – спец части, пожарна и линейка за един човек в не добро психично здраве, „въоръжен“ с метла и кухненски съдове. Голям смях.
Кой ли щеше да дойде, ако човека беше решил да мята нещо по-тежко.
То в Хасково има ли изобщо спец части?

Back to top button