Любопитно

Димитровградчанка ще представя Хасковска област на „Мис България 2016“

КонкурсИлина Цветкова от Димитровград спечели регионалния конкурс в Хасково и така ще намери място в националния конкурс за красота „Мис България 2016“.

Миналата година Цветкова се окичи с короната „Мис Димитровград“. Илина работи в заведението, домакин на конкурса.

Първа подгласничка стана 23-годишната Теодора Трифонова от Харманли, втора е хасковската хандбалистка Мария Димитрова, а трета – Мирела Бойчева на 19 г. от Симеоновград.

КонкурсВ конкурса участваха още 10 красиви момичета, които също имаха своите шансове и със сигурност повечето от тях биха спечелили на следващ конкурс. Сред тях са лекоатлетката Надежда Стоянова, 19-годишната екзотична красавица от Димитровград Ребека До и високата 186 см. Гергана Трендафилова.

Председател на журито пък бе организаторът на конкурса и шеф на модна агенция „Интерсаунд“ Ирина Папазова, а в него бе и регионалният мениджър Адриана Добрева. Миналогодишната участничка от Хасковско Теодора Петрова също участва в оценяването на момичатата и в церемонията по награждаването.

КонкурсДевойките се представиха в три дефилета – спортно-елегнатни тоалети, спортни екипи и вечерни рокли, като сега нямаше тур по бански или бельо. Конкурсът впечатли със стегнат формат и издържана хореография.

В програмата между дефилетата се представиха участничката в конкурса – певицата Жанета Димова, двойката от клуб по спортни танци „Хасково“ Гергана Ройдева и Тодор Тодоров, а водещ бе Играта.

Сред гостите в заведението пък бяха организаторката на конкурсите „Мис Хасково 2014“ и „Мис Стара Загора област“ Антония Димова и една от носителките на последната корона – Десислава Бурдева.

 

 Конкурс Конкурс 
 Конкурс  Конкурс
 Конкурс  Конкурс
 Конкурс  Конкурс
 Конкурс  Конкурс
 Конкурс  Конкурс

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

8 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Фен
Фен
14.05.2016 7:48 7:48

Бравоо! То беше ясно, че Жанета и Жани за нищо не стават. Те може да са били там като част от шоуто…сещате се – като изродите от американските циркове. :)

Ивайло Петков
Ивайло Петков
14.05.2016 10:49 10:49

На тези снимки освен кошове аз миски не виждам

123
123
14.05.2016 17:39 17:39

В конк*рс „Мис Хасково“ от печелившите хасковлийка няма…

Доста жалко, че въпросната победителка ще ни представя на „Мис България“. Като цяло всички явили се нямат място изобщо в такъв конк*рс, но пък победителката не прави разлика от тях. За мен момичето, което е достойно да участва в конк*рс на по-високо ниво (т.е. „Мис България“ и нагоре), е това на 8-мата снимка, която предполагам е споменатата „19-годишна екзотична красавица от Димитровград Ребека До“. От това, което виждам – много семпло момиче с различни черти. Но пък може би е не-така „известна“, затова и изобщо не е стигнала дори до „Подгласничка“. Доколкото за Илина, там „популярността“ ни издига. То дано и да е така и да е избрана по такива критерии, защото ако това е образец за красота в нашето общество – накъде отиваме?
А въпросът ми е, след като е печелила „Мис Димитровград“, това значи ли респективно, че е участвала и на големия конк*рс? Ако да, очевидно не е спечелила – има ли смисъл да ходи втора година?

П.С. Момиче, дето си върти за***ка като танцьорка в чалга заведение и малолетна ученичка, позната с устните си умения (и за съжаление нямам в предвид певческия и талант, който е факт) какво правят на такова място??

Фен
Фен
14.05.2016 17:52 17:52

Злобей те

Аз
Аз
15.05.2016 14:59 14:59

Определено Ребека До е най- красивата в този конк*рс!

Няма Значение
Няма Значение
15.05.2016 15:10 15:10

Ей мърши какво постоянно споменавате Илина , Жани и Жанета. Ясно е , че завиждате и сте адски завистливи. Все пак повечето от вас немогат да се качат и на най-малката сцена. Индивиди такива селкси. Всички момичета на конк*рса бяха красиви и всички от тях са достойни да спечелят. Поздравления на победителката !

Бела
Бела
15.05.2016 23:45 23:45

На всички ни е ясно, че от край време тези конк*рси са нагласени. Обикновено името на победителката се знае месец преди това. Участвала съм в два конк*рса за красота и съм виждала отблизо как се случват нещата. Но така или иначе в България, а и не само тук всичко става с връзки и познанства. Хората не са слепи. В действителност е вярно, че на снимките има много по-красиви момичета от тези, които са спечелили.

го
го
31.05.2016 17:01 17:01

Тая няма един зъб бе :)

Back to top button