Хасково

Четирима ранени при катастрофи и петима пияни шофьори през почивните дни

ИлюстрацияПет катастрофи с четирима ранени са станали през почивните дни в Хасковска област, съобщават от полицията.

16-годишен пътник е пострадал леко в инцидент с мотоциклет, управляван от неправоспособен 17-годишен свиленградчанин. На 23 май в 20 часа на кръстовището между улиците „Благоев“ и „Васил Левски“ в Свиленград, 28-годишна водачка на лек автомобил Опел, не е спряла на знак „Стоп“ и е отнела предимството на мотоциклет Хонда, вследствие на което са се блъснали. От удара, с порезна рана под брадата и охлузвания по десния крак е возещият се на мотоциклета младеж.

От полицията издирват шофьор. На 22 май в 23 часа, в хасковската полиция се е явил 43-годишен мъж, който заявил, че 20 минути по-рано на улица „Чая“ в града, на тротоара, 13-годишният му син е бил ударен от неизвестен автомобил, вследствие на което детето дърпайки се назад си удря дясното рамо във външно климатично тяло на къщата. Момчето е прегледано в ЦСМП и освободено за домашно лечение. От проведените беседи със свидетели засега е установено, че колата е Мерцедес, млечносив на цвят.

Неправоспособен водач причинил пътен инцидент с пешеходка в село Маслиново. На 22 май в 19:30 часа, до хранителния магазин в селото е станал инцидента между лек автомобил Опел, шофиран от непълнолетен 16-годишен младеж. При маневра на заден ход е ударил преминаващата зад колата 35-годишна пешеходка и е напуснал местопроизшествието. От удара, тя е с натъртване на дясната ръка.

27-годишен хасковлия е пострадал при пътен инцидент. На 20 май в 10:45 часа, мъжът взел мотопед Ямаха с оставен ключ от гараж на улица „Тимок“ в Хасково без разрешението на собственика му. След като го подкарал паднал от него. От удара е с комоцио, разкъсно- контузна рана в областта на мандибулата, без опасност за живота, оставен за наблюдение в невро-хирургия.

Четирима пияни шофьори са хванати в Хасково, Димитровград и Харманли. В хасковския арест са задържани трима мъже на възраст 22, 26 и 56 г., хванати съответно да шофират с 1,27, 1,63 и 1,26 промила. В харманлийския арест е задържан 33-годишен мъж с 2,16 промила, а в димитровградския – мъж на 35 г. с 1,81.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button