Регион

Двама биха с брадва дядо в Нова надежда и си зарязаха Аудито

Илюстрация71-годишен мъж е бил пребит от двама непознати в къщата му в хасковското с. Нова надежда, съобщават от полицията.

Побоят е станал на 23 май през нощта. Нападателите влезли през незаключени врати и започнали да налагат дядото с тъпото на брадва.

Възрастният мъж се развикал и биячите хукнали да бягат. Те забравили ключа за колата си в къщата и изоставили Ауди А4 пред нея.

Според пострадалия, нападателите не са откраднали и не са казали нищо. След справка станало ясно, че автомобилът е собственост на 35-годишна хасковлийка.

Стар познайник на полицията пък е задържан за кражба. 49-годишният асеновградчанин е проникнал през незаключена врата в лек автомобил Ситроен, паркиран на улица „Д-р Г. Китов“ в областния град и откраднал акумулатора, който по-късно е иззет.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button