Регион

Погват с актове джигитите в Минерални бани

СрещаШофьорите, които карат бързо, въртят гуми и безпокоят хората, които отиват да почиват в Минерални бани ще бъдат глобявани, закани се кметът Мюмюн Искендер. Той вече е разпоредил да бъдат съставени 50-60 акта по Наредба №1.

Искендер се срещна с жителите на Спахиево, където бяха поставени наболели проблеми. Кметът призова хората да не изхвърлят строителни отпадъци и оборска тор на необозначени за целта места. Полицейското управление и селските кметове нямат нито един съставен акт, изтъкна кметът. По думите му това е така, защото искат още един мандат да са кметове на населените места. Искендер заяви, че през този мандат ще се обърне внимание на малките населени места, където ще се извършва асфалтиране на улици, например.

Кметът припомни, че за животновъдите умишлено са задържали 4 г. да не притискат онези, които отглеждат животни в населените места. Вече имало села, където фермерите масово излизат извън регулацията на селата, като Сърница и Караманци, но имало и такива, които въобще не са помръднали в това отношение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
поспаланко
поспаланко
28.05.2016 19:12 19:12

Е как така наредил да бъдат съставени 50 –60 акта Ами ако няма нарушение как полицая ще прави акт това е своеволие Макар че полицаите в Баните едва ли знаят как да го напишат В ония години старшините от ПУ Мин бани от четиримата старшини само Дончо ги пишеше щото другите бяха некомпетентни

селски
селски
28.05.2016 20:47 20:47

Ис кендер ти не искаш ли още един мандат да си кмет

селски
селски
28.05.2016 20:52 20:52

Искаш да вземеш хляба на селските хорица които сепрепитават с животновъдсво

Ира
Ира
29.05.2016 12:25 12:25

Г-н кмете, в Сърница всяка сутрин кравите пречат на движението, вървят спокойно по пътното платно и изпражненията им остават на асфалта. За какво фермерство извън селата става въпрос?

Back to top button