Регион

Димитровград и Баните се включиха в кампанията #СПАСИЖОРО

МачДимитровград и Минерални бани се включват в кампанията #СПАСИЖОРО.

МачВ Димитровград това стана на мача реванш между футболни ветерани от града и гръцкия Комотини на стадион „Миньор“. По време на срещата имаше поставена кутия за набиране на средства за 42-годишния журналист Георги Христов, който се нуждае от спешно скъпо лечение в чужбина на стойност 40 000 евро. Средства дариха както димитровградските футболисти, така и гръцките.

МачКметът Иво Димов заяви, че твърдо застава зад кампанията за спасението на Жоро.

Срещата завърши 2:0 за димитровградчани като през първата част се разписа Мариан Метларов, а след почивката още едно попадение вкара Тончо Михайлов.

МачСред ветераните бяха още Дечо Павлов, Динко Господинов, Недялко Недев, Христо Георгиев, Петьо Костадинов, Елин Топузаков, Ангел Ангелов, срещата започна и Иво Димов.

Преди мача кутията за Жоро бе в спортна зала „Младост“, където се проведе Отворено държавно първенство по джу джицу.

МачИво Димов прие предизвикателството на журналистите за благотворителен футболен мач между представители на медиите и местната власт. На няколко места в Димитровград предстои да бъдат поставени кутии за набиране на средства за Жоро.

МачДнес кметът на Минерални бани Мюмюн Искендер също обяви подкрепата си за кампанията #СПАСИЖОРО. Искендер ще дари 1000 лв. и ще разговаря с бизнесмени да се включат в инициатинава. В баните също ще бъдат разположени кутии за набиране на средства.

Хасковският клуб по бридж организира благотворителен турнир в подкрепа на Жоро, който е един от активните състезатели по спортен бридж.

Благотворителният турнир започва в понеделник в 19 часа, в бридж клуб „Хасково“. От клуба канят всички бивши и настоящи състезатели, любители и фенове на играта.

Банкова сметка:

ЦКБ АД- клон Хасково
BIC: CECBBGSF, IBAN: BG29 CECB 9790 4036 0423 00

ePay: BIC: CECBBGSF, IBAN: BG67 CECB 9790 1036 0423 00

ГЕОРГИ ХРИСТОВ ГЕОРГИЕВ

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button