Хасково

30 къщи за гости в Хасковска област

Илюстрация30 са засега къщите за гости в Хасковска област, изградени с финансовата подкрепа на Програмата за развитие на селските райони.

Най-голям е техният брой в община Минерални бани – 9, която привлича  посетители  с  лековитите си извори и красива природа. В община Стамболово 5 къщи посрещат туристи, толкова са и в Свиленград, а в Маджарово – 4. По 2 къщи има в села на общините Тополовград, Ивайловград и Харманли, а в Любимец – 1.

Държавен фонд „Земеделие“ публикува пълен списък с къщите за гости, съфинансирани по европейски програми. Целта е да бъдат публично популяризирани тези обекти за селски и алтернативен туризъм, предлагащи условия за отдих, спорт, развлечения. Същевременно фондът ще проверява сигнали дали изградените обекти се използват по предназначение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button