Хасково

1480 лв. за каузата #СПАСИЖОРО събраха бриджорите в Хасково

Турнир1480 лв. бяха събрани на организирания от Клуб по спортен бридж „Хасково“ благотворителен бридж-турнир в подкрепа на колегата Жоро Христов.

ТурнирВ състезанието се включиха 16 двойки, като задължителната такса за участие беше 20 лв. на двойка. Така само от регистрацията за състезанието бяха събрани 320 лв. за каузата на Георги Христов. В кутията за дарения бяха събрани още 530 лв., а с решение на ръководството на КСБ „Хасково“ са дарени 300 лв. от клубната каса.

Благодарение на светкавичната реакция на вицепрезидента на Българската бридж федерация Теню Тенев, който е треньор на младежкия национален отбор, на турнира в Асеновград миналия уикенд са събрани още 330 лв. Така общата сума за каузата #СПАСИЖОРО от играчите и феновете на спортния бридж в Хасково и страната стана 1480 лв. Десетки хора от бридж средите подкрепят Жоро, чието хоби беше спортния бридж. Поради невъзможност да дойдат в Хасково, те заявиха, че ще се включат в набирането на средства по двете сметки на кампанията.

Организаторите на благотворителния турнир изразяват искрената си благодарност на всички, които подкрепиха Жоро.

Специални благодарности отправяме към КСБ „Хасково“ и към другия хасковски клуб КСБ „Радков“. Благодарим и за подкрепата на нашите приятели и колеги от КСБ „Димитровград“, Бридж клуб „Хеброс“-Харманли и СК „Бридж клуб Боровете“ от Любимец.

Банкова сметка:

ЦКБ АД- клон Хасково
BIC: CECBBGSF, IBAN: BG29 CECB 9790 4036 0423 00

ePay: BIC: CECBBGSF, IBAN: BG67 CECB 9790 1036 0423 00

ГЕОРГИ ХРИСТОВ ГЕОРГИЕВ

Турнир  Турнир 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button