Хасково

Закопчаха петима хасковски младежи с хероин и трева

ИлюстрацияПетима хасковлии са задържани за съхранение на хероин и марихуана, съобщават от пресслужбата на полицията.

Вчера в 16:30 часа край Хасково криминалисти и автопатрул са спрели за проверка лек автомобил Фолксваген Шаран, шофиран от 27-годишен от областния град. В колата са пътували още четирима на възраст 22, 24 и двама на 21 г.

В хода на проверката в колата са открити 2 полиетиленови плика с кафеникаво прахообразно вещество с общо тегло 6 грама и грам изсушена зелена листна маса. По първоначални данни се касае за хероин и марихуана. Петимата са задържани до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

Две производства са образувани в Димитровград срещу двама неправоспособни мъже на 32 и 23 г. за управление на автомобил в срок на административно наказание. Бързо производство срещу пиян водач е заведено в хасковското управление. То е срещу 43-годишен мъж от града, хванат да шофира колата си с 1,65 промила. Мъжете са задържани до 24 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button