Регион

Община Ивайловград търси одитор и директор на дирекция

ИвайловградГлавен вътрешен одитор и директор на дирекция “Административно и информационно обслужване на населението” търси община Ивайловград. 

Желаещите да се явят на конкурс за одитор трябва да са магистри с минимум 3 години стаж в областта на вътрешния или външния одит. Минималния размер на основната заплата за длъжността е 290 лева.

Кандидатите, които ще пробват силите си за директор на дирекция “Административно и информационно обслужване на населението” трбява да са бакалаври, да са с минимален ранг ІІІ и да имат минимум 5 години професионален опит. Месечното възнаграждение за спечелилия конкурса ще бъде 363 лева.

Крайния срок за подаване на документите за длъжността одитор е 28 март, а за директор на дирекция “Административно и информационно обслужване на населението” – 1 април. 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button