Преса

Преглед на печата – 4 декември

ПресаЕкзекуторът- гей с 16 присъди– челното заглавие на „Новинар юг“ днес. Недялко Момата се залюбил в пандиза с другия закопчан за разстрела в Димитровград. Вчера с прокурорско постановление Недялко Димитров е оставен в ареста за 72 часа. Той е заподозрян за убийството на Бейтула Махмуд и съпругата му Неврие в Димитровград. 

Лекари от центровете за спешна медицинска помощ бичат 12 часа с по 2 лева за храна, е темата на водещата публикация. Един дюнер струва толкова, как ще караме гладни на дежурство, чудят се шофьори на линейки.

Днес южна пролет в Хасково – 23 градуса – друг акцент от първа страница на вестника. Над 23 градуса се очаква да достигнат днес температурите в областния град.

Шефът на Калотина поема свиленградската митница? – следващо заглавие-въпрос. Според информация на вестника, новият началник на митница Свиленград най-вероятно ще бъде Филип Александров, досегашен шеф на митнически пункт Калотина.

Другите акценти в броя днес: Само по 29 лева месечно за инвалид в региона. Димитър Беремски със „Златно перо“, отказва да го вземе публично. Григор Димитров № 1 на Хасково за 2008-а?

Паника в Хасково заради земетръс, отчита челно „Хасковска Марица“. Мъж напуснал апартамента си на 10-ия етаж, скитал в мъглата цял следобед. “Партенката” пусната в София, няма регистриран трус в региона, уточнява подзаглавие.

Закриват и откриват дом “Асен Златаров” за ден, съобщава следващо заглавие. Няма официално внесено предложение за закриване на дома, казват от пресцентъра на Агенцията за закрила на детето, по повод спекулациите около бъдещето на социалното заведение в Хасково.

Фирми във война за 189000 лева от цепениците– голямото заглавие от първа страница. Лицензираните 4 дружества за добив на дърва по селата в Хасково секат 27000 кубика, печалбата е средно по 7 лева.

Лекари и пациенти заедно бягат от болницата в Хасково, е голямото заглавие на седма страница. Хасковската лечебница може да стане добре поддържан склад за апаратура, ако тенденцията на обезкървяване продължи. Хасковлии предпочитат Пловдив и София за елементарни интервенции. 1 200 бебета са родени в града за година, стотици други са изплакали в частни клиники в страната.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button