Хасково

Автомивка работи благотворително за Рени

Все повече хора с добри сърца се включват в благотворителната кампания в помощ на 23-годишната Ренета Храмова „ПоДари живот на Рени“.

Автомивка „Марчела“ в Хасково ще работи днес благотворително в помощ на Рени, като всички средства ще бъдат преведени по дарителската й сметка.

Благородната инициатива е на Михаил Гогов, Николай Николаев и Ангел Ангелов. Те разказаха, че в акцията за Рени са се включили 10 души, които днес ще обслужват клиентите. „Всеки трябва да прави добро и с каквото можем да помагаме“, казва Николай.

Междувременно Пенка Делчева е направила бисквитки за новогодишните празници, които продава благотворително за Рени. Силвия Петрова пък предлага балната си рокля, като средствата също ще бъдат дарени за момичето.

Благотворителност
Николай Семерджиев

Бащата на Рени Николай Семерджиев благодари на всички хора, които откликнаха на техния зов за помощ. В момента дъщеря му се лекува в Турция, като изчакват резултатите след първата химиотерапия. По думите на бащата, подкрепата й се отразява добре.

Нейната вуйна Татяна Узунова допълни, че голямата благотворителна кампания им е върнала вярата в доброто.

Дарителска сметка: BG34STSA93000030491428
титуляр: Ренета Николаева Храмова
Сметка на съпруга на Рени: BG13FINV91501017492256
Алекс Здравков Храмов – съпруг на Рени
Кампания за дарения PAVELANDREEV.BG –>> https://bit.ly/47WwaDr
Благотворителен базар във Фейсбук PAVELANDREEV.BG – https://bit.ly/4aoeWAk
Общи условия по плащанията за платформата PAVELANDREEV.BG –>> https://bit.ly/3iejOS9
ПейПал – help_reni@yahoo.com

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button