Любопитно

Три спектакъла и премиера в хасковския театър

Звездният екип на „Маршрутка“ потегля за 77-ми път този месец и ще радва зрителите в Хасково тази вечер.

Култова пиеса на Елин Рахнев с Тончо Токмакчиев, Диян Мачев, Катерина Евро, Мария Статулова и др., открива априлската програма на театър „Иван Димов“.

Театър

Премиерата на „Верига от думи“ с Христо Шопов и Гергана Данданова е на 12 април, а на 15 април почитателите на комедията ще се веселят с Албена Колева и Камен Воденичаров с „Не е вярно, но аз вярвам“.

Театър

Класиката „Гераците“ на Елин Пелин е поставена от режисьорката Снежина Петрова в Ловешкия театър със заглавието „Божан, Петър и Павел“. Ученици и пенсионери ще могат да я гледат с промоцена на билет от 5 лева.

За кандидат-студентите в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ предстои среща с преподавателите на 22 април, когато от 11 и 14 часа ще гостуват абсолвенти с детската пиеса „Бяла приказка“ от Валери Петров. Представленията за деца в програмата са още „Кой е по-хитър“ – 7 април и „Момче и вятър“ – 21 април.

Театър

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
مشاوره خانواده
مشاوره خانواده
13.12.2019 14:11 14:11

verrryy gooood

Back to top button