Хасково

МРРБ: Няма констатирани нарушения при строежа на кладенците, готови са

Няма констатирани нарушения при строителството на осемте нови кладенци и двата водопровода в Хасково. Всички те са вече завършени. Това заяви днес регионалният министър Петя Аврамова, която е на посещение в Хасково.

Има установено забавяне на строителството, но за това няма да има санкции, допълни Аврамова. Констатациите са след проверка, разпоредена от премиера Бойко Борисов след журналистически въпрос при посещението му в Хасково.

Министър

Действително всички кладенци и водопроводи са завършени, а някои вече имат и акт 15, каза пред Haskovo.info заместник-кметът на Хасково Велин Балкански. Предстои от кладенците да бъдат взети проби и да минат всички нужни административни процедури.

Новите кладенци и водопроводи се строят с близо 2 млн. лв. за аварийното водоснабдяване на Хасково, за да се раши проблемът с урана в питейната вода.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
а такааааааа
а такааааааа
04.04.2019 17:01 17:01

А как Сийке!?Каква стана, уж беше виновен Беливанов, пък май е прав че държавните служби спъваха работата начело с ВиК инжинерина Марков, мислите ли че ако е виновен кмета няма да има санкция?!!??? .В капка вода ще го удавят ако могат. Полека ще лъсне истината

Борисов
Борисов
04.04.2019 17:33 17:33

Лъжите на кликата на Д. Добрев се разобличават от министъра от ГЕРБ. Всъщност тоя от ГЕРБ ли е още или е в дълъг отпуск? Нали Беливанов не беше в ГЕРБ нали им светеха сини и червени лампи. Святкайте си като в дискотека ако искате изборите идват и тогава ще видите как ще ви светне! Изгонихте най-читавите си хора за да могат хора като Тъпото да командорят. Истерията е предизвикана от ГЕРБ с тия кладенци и водопроводи, цялата помия върху Беливанов се изяснява само със заглавието. Няма нарушения, има забавяне , но ако то беше по вина на кмета щяха да го спукат от санкции, но явно не е и не им оттърва да кажат от къде е, защото е било наредено „отгоре“ Ясно им е на хората. Не мислете че са будали!

грамотен
грамотен
05.04.2019 9:12 9:12

жоро гела да спре да пише коментари. същото се отнася и за сервитьорката от общината.

КОЙ?
КОЙ?
05.04.2019 9:51 9:51

Защо тази министърка не казва КОЙ е виновен за забавянето на кладенците? Защото не им оттърва на гербаджийските боклуци. От старание да си „реализират схемите“ забатачиха града. Голям страх ги тресе да не би нещо да се направи и хората да реша , че го е направил кмета. Всъщност той нали беше техен? Но не им влезе в „схемите“ и го отлюспиха. И ако имаше и най-малка вина общината и в частност кмета щяха да го разпилеят веднага след проверкята. Защо до сега мълчаха за резултатите от нея? Щото не им харесват- не е виновен този който трябваше според тях да е виновен. Излизат едни съмнения, че бай областен е виновен или той е нареждал на някой директор на държавно дружество да „тупка топката“ само и само да има чернилка по Беливанов? Че твърде много му пречи по пътя към мечтания кметски кабинет- имаш време младежо, не ти се получи със СДС няма да стане и с ГЕРБ може да си избереш друга паритя междувременно да поумнееш пък белким се уредиш с кметско място

Back to top button