Хасково

РИК – Хасково се събра за първо заседание и решения

Районната избирателна комисия в Хасково се събра за първо заседание след назначаването й от ЦИК на 5 април.

РИК и сега се помещава в Бизнесцентъра. Председателят й Веселина Тенчева заяви за Haskovo.info, че сега ще се обсъждат чисто организационни въпроси. Сред тях са обявяването на адреса на комисията, определянето на местата за обявяване на решенията, работно време (всеки ден от 9 до 17 часа). Комисията има право да назначи до двама експерти и до 4 технически сътрудници. Очакванията са за спокойни избори за Европейски парламент на 26 май.

РИК
Веселина Тенчева

Haskovo.info припомня, че партите не се разбраха за състава на РИК на консултациите в областна администрация и така се стигна до назначаването на комисията от ЦИК. Зам.-председатели са Атанас Янчев и Десислава Балтова, а секретар е Лейла Елмаз. Членове са: Венелин Челебиев, Димитър Цветков, Георги Китов, Албена Ченголова, Димитър Велев, Бойчо Бойчев, Славея Костадинова, Цветан Николов, Здравко Костов, Петя Бостанджиева-Китин, Ростислава Жекова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button