Хасково

Военна прокуратура пое разследването на инцидента със загиналия мъж под рухналата ограда в Хасково

Военна прокуратура вече е поела разследването на инцидента, при който рухна оградата на бивше военно поделение в Хасково и уби минувач.

Както Haskovo.info писа, инцидентът стана около 18:30 часа на улица „Ком“. Мъжът е вървял по тротоара, когато се извил силен вятър и съборил тухлената ограда върху него. Той е починал на място. Полиция и пожарна отцепиха района.

Ограда

От общината заявиха за Haskovo.info, че тази част на поделението е собственост на Министерството на отбраната и през годините многократно са изпращани писма, че оградата е опасна.

От министерството съобщават, че от 2001 г. теренът е с отпаднала необходимост за Българската армия. В дните преди инцидента е започнала процедура за бракуването на сградния фонд, с цел последващо почистване и обезопасяване на района.

През последните години няколко пъти части от оградата са рухвали. Съседи си спомнят, че преди 20 години тя е взела и други жертви.

Все още не се съобщава за самоличността на загиналия тази вечер мъж.

Мъж загина след рухване на оградата на бивше поделение в Хасково – ВИДЕО

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
19.04.2019 22:43 22:43

Станалото е символ на изминалите три десетилетия.

Анонимен
Анонимен
19.04.2019 22:55 22:55

Русев.Русев,неможе само да се продава,трябва и да се стопанисва.От кабинета ти се вижда как разрушават казармата и какво правиш.

Пешеходец
Пешеходец
19.04.2019 23:46 23:46

Единия тротоар опасен заради наклонената ограда, другия е зает от паркиралите коли пред магазина за авто части и пред игралната зала.

1
1
20.04.2019 12:11 12:11
Отговор до  Пешеходец

Точно!

Back to top button