Любопитно

Хаджер Шевкед с „Дяволският мост“ спечели фотоконкурса „Природата на моя роден край“

Хаджер Шевкед от Кърджали със снимката си на „Дяволският мост“ спечели Регионалния ученически фотоконкурс „Природата на моя роден край“, организиран от РИОСВ – Хасково по повод Деня на Земята – 22 април и се провежда за девета поредна година.

Втората награда е за Надежда Митева от Димитровград с фотографията „Надмощие“, а третата е за Ива Георгиева от Димитровград с фотографията „Зима“.

Поощрителни награди: Йоан Божиков от Хасково за фотографията „Есенни листа“ и Ралица Йорданова от Кърджали за фотографията „Дъб“. Наградата на публиката е за Габриела Димитрова от Димитровград за фотографията „Каменните гъби“ с 1125 гласа. Специалната награда на РИОСВ е за Катерина Ангелова от ОУ „Васил Левски“ в димитровградското село Ябълково за фотографията „Черен щъркел край Ябълково“.

С всички творби участващи в конкурса е организирана изложба в залата на РИОСВ-Хасково, която ще бъде на разположение на желаещите да я разгледат до 31 май. В надпреварата участваха 279 фотографии на 166 ученици. За победителите бяха осигурени предметни награди: виртуални очила, смарт часовник, комплект клавиатура за компютър със слушалки и мишка, аксесоари за компютър и за джиесем, стенни часовници, раници, книги, шапки, рекламни и информационно-образователни материали.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button