Хасково

С юмрук и блъскане продавачката прогонила въоръжения обирджия в Хасково

„Треперих цялата, не знам от къде ми дойде куража да го блъскам и ударя с юмрук в гърдите. Сега ако се повтори сигурно няма да мога да го направя. Запазих самообладание“. Това са първите думи на Людмила Михайлова, която вчера е била нападната на работното си място в павилиона на спирката на „Лебеда“ в Хасково.

Както Haskovo.info писа, жената предотврати въоръжен обир по обяд. Тогава Людмила със своя колежка започнали да броят парите от първата смяна, за да ги внесат в банката. Телефонът й позвънил и тя излязла отвън да говори. В този момент маскираният заредил пистолета, казал „обир“ и я изблъскал навътре. Нападателят се опитал да я хване за крака и да я събори, но не успял. Тогава жената започнала да го блъска и удря. Развикала се за помощ.

Чули я двама мъже, които поддържали съседните градинки. Те се притекли на помощ, а маскираният побягнал. Мъжете хукнали след него, но не могли да го догонят. Людмила го описва като младеж, висок около 150 см с черни дрехи.

Криминалистите вече са иззели видеозаписите от охранителните камери на павилиона и издирват нападателя, коментира пред Haskovo.info говорителят на областната дирекция на МВР в Хасково Нина Николова.

Маскиран с пистолет пробва да извърши обир по обяд в Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Запознат
Запознат
24.04.2019 13:26 13:26

Това е само работа на Будака….

Stanislava
Stanislava
25.04.2019 9:33 9:33

Зоологическата градина в гр. Хасково намираща се в парк Кенана има само един вход който е и единствен изход за всички посетители на парка. Втория вход който е на изключително удобно за посетители място за да могат да напуснат Зоопарка е заключен за поредна година. Подадох сигнал в Община Хасково , РИОСВ Хасково но никой не взе накакви мерки.
На единствения в момнета вход са наредени всички заведения и маси на търговци и за да печелят няколко хора се рискува с живота и здравето на всички останали на децата, родителите а и на самите животни. При възникване на инцидент кой ще поеме отговорността.
Защо в Зоопарка се извършва търговска дейснот, като на всички табели е записано да не се дават храни на животните и т.н.
г-н Беливанов, моля за вашата намеса да се осигури поне още два входа и два изхода за посетителите на ЗООПАРКА.
Не рискувайте с живота и здравето на вашите съграждани и гости на града, както е последния случай с рухналата стена отнела човешки живот.

Back to top button