Регион

Задържани ломят полицейските управления в Харманли и Свиленград

Задържани по празниците в свиленградското и харманлийското полицейско управление са счупили врати, съобщават от областната дирекция на МВР.

Двама свиленградчани на 42 и 26 г. са били задържани вчера вечерта след сигнал за скандал между тях. При отвеждането им в сградата на управлението, по-младият от тях ритнал с крак входната врата и счупил стъклото й.

Харманлиец, задържан в управлението също е поломил врата. На 25 април са задържани двама мъже след получен сигнал от охранителна фирма. Охранителите заявили, че двамата на възраст 27 и 33 г. са се сбили с други мъже в игрална зала в града. При отвеждането им за снемане на обяснения, във фоайето на сградата, 27-годишният е отворил рязко вратата. Тя се ударила в перваза на прозореца и се счупило панорамното й стъкло.

Петима мъже са задържани след побой. Вчера в 20 часа в Свиленград е получен сигнал, че група мъже на пътя за село Момково се бият. Изпратените на място автопатрули са хванали влезлите в спор мъже на възраст 22 от Мезек, 31, 32, 55 и 60 г., четиримата от Свиленград. Мъжете са отведени в управлението и са задържани да 24 часа.

За хулигански действия пък са задържани двама мъже от ивайловградското село Розино. Двамата на 41 и 24 г. с други свои роднини на Великден употребили алкохол и се скарали. Последвал побой над двама мъже на 33 и 38 г. Задържаните чупили и прозорец на дома на единия от потърпевшите и ползвания от тях лек автомобил Ваз. След подадения сигнал са задържани за 24 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button