Хасково

Студентка в Медицинския с трето дарение за Родилно отделение

Второкурсничката в специалност „Акушерка“ в хасковския Медицински филиал Любомира Симеонова за пореден път направи дарение на АГО при МБАЛ – Хасково.

Благородната студентка, заедно със своите роднини от Перник Сирма и Юлиян Велкови дариха днес пелени и чаршафи на отделението. Част от тях бяха за Неонатология, където се грижат за недоносените бебета.

Дарение

„Уча в това отделение и съм свидетел какви са нуждите тук. Трябват пелени например, защото има родилки, които в бързината забравят да вземат най-необходимото“, каза пред Haskovo.info Любомира.

Бъдещата акушерка вече е дарила отделението по Коледно-новогодишните празници и за Бабинден. След завършването си смята да остане и да работи в България, защото по думите й така ще има развитие за страната ни.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
03.05.2019 18:51 18:51

Хубаво е да се дарява. Но е грях да се хвалиш с това. Няма смисъл от такова дарение за дарителя. Явно търси известност а не смиреност пред Бога

Мариела
Мариела
08.05.2019 15:22 15:22

Всичко хубаво до тук , но защо се афишира. Като искаш да направиш добро го правиш и го хвърляш в морето. След време то ти се връща. Но да се снимаш за това ,че си донесъл памперси 3 или 4 пъти , за мен това значи, че всичко което е направено и се прави е с цел ( за някаква облага, някакви лични интереси сега или в бъдеще.) Грешна представа за помощ. Да не би да е спонсор в кавички.

Back to top button