Хасково

Красив концерт събра хасковлии с добри сърца в помощ на 5-годишната Лили

Благотворителен концерт „Заедно по пътя на Лили“ в помощ на 5-годишната Лили Филева от Димитровград събра хасковлии с добри сърца в читалище „Заря“.

Аплодисментите на публиката заслужиха танцьорите от балетна формация „Рона“, гимнастичките от клуб „Калия“, певицата Дария Боева, Милен Чакалов със своето уникално светлинно шоу и специалните гости Боян Гегов, Антон Делчев и Росен Джамбазов от рок бандата „Hangar 42“.

Концерт

Както Haskovo.info писа, благотворителната кампания се организира от абитуриентките Елена Варийска и Габриела Стефанова. Те са подкрепени от свои съученици и приятели. В Димитровград вече се проведоха няколко благотворителни събития за болното дете.

Концерт

5-годишната Лили е в тежко състояние в столичната клиника по неврохирургия на болницата „Св. Иван Рилски“ и семейството се нуждае от подкрепа. След претърпяване на 3 мозъчни кръвоизлива и 5 операции в рамките на 4 месеца, момиченцето е поставено в будна кома в клиниката. Детето страда от преплитане на вена и артерия в главичката. Лечението се състои от най-малко 3 операции. Една от тях вече е преминала. След извършването на тези 3 емболизации ще стане ясно дали ще се наложат допълнителни операции. След това детето ще премине в период на скъпа рехабилитация от 1-2 години. Сумите за лечението на Лили са непосилни за семейството й.

Благотворителната кампания за Лили продължава. В края на месеца изложба в помощ на момичето ще направят от арт школа „Пастело“ при ДНА в Хасково с ръководители Даниел Русев и Калина Чакалова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Зора
Зора
07.05.2019 22:46 22:46

Браво ! Аплодисменти ! Дай Боже, да оздравее детенцето!

Back to top button