Спорт

Хасковски тенисист стана шампион на двойки в Черна гора, предстои и финал на сингъл

Хасковлията Адриано Дженев спечели нов трофей. Състезателят на тенис клуб „Хасково“ и Илиян Радулов от клуб „Тракия СКЛАТ“ триумфираха в надпреварата на двойки на международния турнир в Черна гора.

На финала Дженев и Радулов победиха италианците Марко Романо и Габриеле Вулпита. Българите спечелиха с 6:1 7:6(2). Интересното е, че съотборниците в националния ни тим Дженев и Радулов ще спорят за титлата на сингъл. Двамата ще играят един срещу друг на кортовете в град Улцин.

Тенис

На полуфиналите Дженев разгроми с 6:2 6:0 Александър Даскалович от Великобритания. Радулов пък се наложи с 6:4 2:6 6:0 над Карл Лабитке от Германия.

Финалът при девойките също ще бъде български. За титлата ще спорят Йоанна Радулова от „Тракия СКЛАТ“ и Мария Рогачева от „Пловдив 1981“. На двойки Радулова и Рогачева се класираха втори, след като допуснаха поражение на финала от сръбкините Анджелина Маркович и Аня Станкович с 3:6 3:6.

Турнирът за юноши и девойки до 14 години е от трета категория на Тенис Европа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button