Регион

Двама братя биха, вързаха и обраха 82-годишен мъж край Узунджово

Двама братя и младеж от хасковското село Узунджово са заподозрени в извършването на побой и грабеж над 82-годишен старец, съобщават от полицията.

Снощи около 22 часа мъжът, отглеждащ овце в местността „Сърта“ край селото чул лай на кучетата си и отишъл към кошарата да провери. При връщането си в караваната, в която нощувал видял двама мъже, единият от които с маска. Те му нанесли удари по лицето, завързали му ръцете и краката със сезал и му отнели 1000 лв., моторна резачка, телевизор, ръчен часовник и мобилен телефон. След като напуснали караваната я заключили отвън.

Старецът успял да се отскубне към 1 часа и сигнализирал чрез пазача на намиращата се наблизо помпена станция. В момента в хасковското управление са задържани двама братя от селото, заподозрени за нападението над стареца. Той ги разпознал, тъй като преди време те работили при него. Като съпричастен към случая криминалистите издирват още един младеж.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button