Регион

Апелативният съд потвърди ареста за македонеца и холандеца, задържани за 6.5 кг. хероин

Пловдивският апелативен съд потвърди определение на Окръжен съд – Хасково, с което е взета най-тежката мярка за неотклонение задържане под стража спрямо македонския гражданин В. Д. и холандския гражданин М. А., съобщават от съда.

Както Haskovo.info писа, двамата бяха обвинени, заедно с българин и турчин, в контрабандата на 6.533 кг. хероин на стойност 423 930 лв. през ГКПП „Капитан Андреево“. Според апелативните съдии е налице обосновано предположение двамата да са извършили престъплението, за което са привлечени като обвиняеми и за което се предвижда наказание лишаване от свобода за срок от 15 до 20 г.

От доказателствата по делото, въпреки ранния етап на разследване, магистратите приеха, че е налице реална опасност обвиняемите да се укрият или извършат престъпление, предвид това, че двамата са чужди граждани и нямат установена адресна регистрация в страната ни.

Определението на Апелативен съд – Пловдив е окончателно.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button