Регион

Хванаха 18-годишен с чай за пушене и хасковлийка с цигари

Аналог на дрога са иззели полицаи от Димитровград, съобщават от областната дирекция на МВР.

Вчера в 15 часа на булевард „Раковски“ в града униформените са проверили трима младежи. В единия от тях на 18 г. е открит плик със суха зелена листна маса с тегло 2.9 грама. Полевият нарко тест е отчел, че „чаят за пушене“ е аналог и наподобява действието на активната съставка на канабиса.

Полицаи от хасковското управление пък са иззели тютюн и цигари без бандерол. Вчера по обяд на пътя между Хасково и Димитровград те са проверили лек автомобил Опел, шофиран от 50-годишна хасковлийка. Пътници в колата са били две жени на 42 и 65 г. също от областния град. Полицаите са намерили и иззели общо 720 къса безакцизни папироси и 0.500 кг. нарязан тютюн. Тютюневите изделия са предадени с протокол, съставен е акт по Закона за акцизите и данъчните складове.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button