Любопитно

Валя Балканска откри международния детски етнофестивал в Минерални бани

Родопската певица Валя Балканска откри традиционния международен детски етнофестивал в Минерални бани, съобщават от областна администрация.

„Децата на Балканите – с духовност в Европа“ е създаден по идея на проф. д-р Желязко Христов. По традиция преди началото на празничните изпълнения, официалните лица поднесоха цветя пред паметната плоча на д-р Христов.

Фест

Днес и утре в Минерални бани над 2 000 деца от България, Босна и Херцеговина, Грузия, Северна Македония, Молдова, Сърбия, Турция ще танцуват и ще пеят на различни езици, но с един общ дух – този на творчеството и приятелството.

Гости на церемонията по откриването бяха президентът на КНСБ Пламен Димитров, зам.-социалният министър Султанка Петрова, зам.-областният управител Стефка Здравкова, народният представител Виолета Желева, представители на социални и образователни институции.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button