Любопитно

Над 1 300 аплодираха Лили Иванова в Хасково, примата се скри от обективите

Примата на българската музика Лили Иванова изнесе тази вечер концерт в пълната зала „Дружба“ в Хасково.

КонцертЧас преди концерта пред залата вече се бяха събрали десетки хасковлии и гости на града. Продаваха се последните покани, върнати преди концерта.

От екипа на Лили Иванова казаха, че на концерта не се допускат хора с професионална техника за заснемане. След концерта звездата щяла да одобри няколко снимки от личния си фотограф, които ще публикува на страницата си във фейсбук. Продадените билети били над 1 300.

Haskovo.info припомня, че последният концерт на Лили Иванова в Хасково беше през септември 2017 г. Тогава бяха допуснати фотографи, но с уговорката да се снимат общи планове и да се избягват портретните снимки на певицата. Осветлението пък беше по-приглушено.

Тазгодишното турне на Лили Иванова започна на 29 март от Велико Търново. То ще премине през 10 града и ще завърши в София на 9 декември.

Снимки: Фейсбук страницата на Лили Иванова

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Аскуфски каунь
Аскуфски каунь
02.06.2019 12:24 12:24

Тоя уруд още ли е жив!!!

Back to top button