Любопитно

Ансамбъл „Хасково“ с голямата награда от етнофестивала в Минерални бани

Представителният фолклорен танцов ансамбъл „Хасково“ е големият победител от 19-ят международен детски етнофестивал „Децата на Балканите – с духовност в Европа!“, който завърши късно снощи в община Минерални бани, съобщават от кметството.

Председателят на КНСБ Пламен Димитров закри етнофестивала с обещанието, че следващият двадесети поред ще бъде още по-мащабен и пъстър.

Наградите на участниците връчиха министърът на труда и социалната политика Бисер Петков, председателят на Благотворителен фонд „Д-р Желязко Христов“ Пламен Димитров и кметът на община Минерални бани Мюмюн Искендер. „Сигурен съм, че всеки един от вас ще си тръгне оттук като победител, като спечелил нещо, ако не награда – то със сигурност приятели. Сигурен съм, че през тези два дни Минерални бани беше детската културна столица на Балканите, каза министър Бисер Петков. Той честити празника на всички деца и пожела на организаторите да продължават напред с тази великолепна традиция.

Най-много награди спечелиха танцьорите от Общински център за танцово изкуство „Галаксико“, Димитровград. Изключително добре се представиха и домакините от Минерални бани, които получиха четири от наградите в различните категории.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
02.06.2019 22:33 22:33

Има ли още българи в село минерални бани, или и там е както в цяла България. Бе, бе, но едва ли е,

Анонимен
Анонимен
03.06.2019 7:25 7:25

Всички сме българи в тази държава, а Вие какъв сте?

Back to top button