Регион

38-годишен с Форд блъсна дете и избяга, арестуваха шофьор с 3.11 промила алкохол

4-годишно момченце е в димитровградската болница след пътен инцидент, съобщават от полицията.

Произшествието е станало вчера в 20 часа на булевард „Стефан Стамболов“ в Димитровград. 38-годишен водач на Форд при приближаване към място на пътя, където играели деца не е спрял и не е пропуснал детето.

След удара, водачът е напуснал местопроизшествието и не е уведомил контролните органи, но по-късно е установен и задържан. Детето е в болницата с охлузни рани, без опасност за живота.

83-годишна пешеходка е пострадала вчера при произшествие в Харманли. В 9:45 часа на паркинг пред хипермаркет в града 70-годишен водач на лек автомобил Опел е извършил маневра на заден ход и е ударил жената. От удара тя е с травма на главата, със съмнение за комоцио.

В хасковския арест е бил 57-годишен водач от село Горно Войводино, заловен в селото да шофира Ваз-а си след употреба на 3.11 промила алкохол. Пияният мъж е отказал на униформените полицаи да даде кръвна проба.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Продължение
Продължение
06.06.2019 16:06 16:06

57-годишен водач от село Горно Войводино, заловен в селото да шофира Ваз-а си след употреба на 3.11 промила алкохол

Нормално селско събитие.Байрям е !Замезвал е с баклава !ВАЗ-а е без номера.Осран е от кокошките.

Back to top button