Регион

Арести за наркотици в Хасковско, хванаха 28-годишна със саксии канабис

Четирима са арестувани за наркотици вчера в Хасковско, съобщават от областната дирекция на МВР.

Полицаи са проверили къщата на 42-годишен в симеоновградското село Калугерово. Открити са 3 грама марихуана.

Униформени са извършили проверка и на дом в харманлийското село Иваново, обитаван от 28-годишна жена. В къщата са открити 3 саксии със засадени в тях 5 растения от вида на канабиса с височина 35 см.

В управленията в областния град и Димитровград също са били двама мъже, съхраняващи наркотици. До 24 часа в Хасково е задържан 25-годишен младеж, в чийто дрехи при проверка е открита марихуана с тегло 6 грама и грам бяло прахообразно вещество – пико. Жандармеристи в Димитровград също са иззели 0.34 грама канабис от 34-годишен пътник в спрян за проверка автомобил БМВ.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Униформени прасета
Униформени прасета
07.06.2019 11:08 11:08

Абе униформени прасета до кога ще имитирате дейност с тези. Един два фаса марихуана. Инак сте насрани ако требва да идете до маймуната или. Илия крадеца ама инак. Сте голяма работа. Ако е да плашите лапетата за една цигара цялата ви служба сте постановление канарчета.

Краси
Краси
07.06.2019 12:57 12:57

И така още 2 години можи да саберете около 0,200 гр. И да се похвалите .Бравооо

Back to top button