Хасково

Отново протече канализацията на блок в хасковския квартал „Орфей“

За пореден теч от канализацията на блок до ВиК в хасковския квартал „Орфей“ сигнализираха със снимка читатели на Haskovo.info. Става въпрос за блок 46 на улица „Акация“.

Нечистотиите извират от шахта пред блока и се стичат надолу по улица „Акация“. Хората се жалват от мръсотията, миризмите и се страхуват да не плъзнат болести. Подобен е проблемът и с блок 42.

Проблемът с канализацията на блока е хроничен. От ВиК многократно са почиствали течовете и са подменяли част от канализацията, която обаче е за основен ремонт. Това трябва да се реши от етажната собственост, където има и доста общински жилища.

При последния подобен сигнал от общината заявиха, че изчакват живеещите в блока да проведат събрание на което да вземат решение за ремонт на канализацията. От кметството са готови да поемат своя дял от ремонта заради общинските жилища там.

ИЗПРАТИ НОВИНА

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Дезинформоран, но облъчен със спам рекламки
Дезинформоран, но облъчен със спам рекламки
09.06.2019 17:41 17:41

Кой блок, бе! Ааа… сетих се! Ония с шахтата отпред! Баси статията! И ко каза, ко? Нищо.

орфееец
орфееец
10.06.2019 9:55 9:55

Като им тече да си я отпушат. Викаш си Вома плащаш си!! Айде бе като са м..ли трябва някой да им плаща ли. На нас като ни се запуши шахта викаме си машина, наложи се и багер дойде не омжехме да намерим капака на шахтата та копаха, и оправиха проблема. Събрахме пари от всеки апартамент…тий как си я мислят тая -звънят в медиите вижте тече пред блока и хоп някой да иде да им я оправи- да се вмирисват тяхната мама катко не им се дават по 20-тина лева на къща да се оотпуши тръбата. Мятат мокри кърпи дори памперси в канала и искат всибко да е наред…мизерници

Анонимен
Анонимен
10.06.2019 12:01 12:01

ПРОБЛЕМА НЕ Е В ШАХТА КАНАЛИЗАЦИЯ И КАКВОТО И ДА Е. ПРОБЛЕМА Е В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ. ГРАБЕЖА Е ГОЛЯМ. СКОРО НЯМА ДА ИМА ЛЕКАРИ. БЪЛГАРИЯ УМИРА. ДОКАТО ГЛЕДАМЕ КАК ГРАБЯТ. ИЛИ ХВАЩАМЕ СОПИТЕ ИЛИ БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА. ОЩЕ НЕЩО -НЯМА ВРЕМЕ ЗА МИСЛЕНЕ.

Back to top button