Хасково

12 г. и 8 месеца затвор за мъж убил приятелката си пред дете

12 г. и 8 месеца затвор при първоначално строг режим получи от Хасковския окръжен съд 34-годишният Живко Запрянов.

Той е признат за виновен, че на 2 май миналата година край село Браница е убил по особено мъчителен начин и с особена жестокост приятелката си Боряна Иванова на 27 г. Делото се гледа по съкратеното производство, след като Запрянов призна фактите в обвинителния акт. Така по закон съдът намалява наказанието с 1/3.

Haskovo.info припомня, че Живко нападна Боряна, с която живеели на семейни начала, на нивата, където тя работела край харманлийското село. Мъжът, който е неграмотен чобанин, я наръгал над 6 пъти с нож, пред други работници, които също заплашил. Свидетел на убийството станало и 8-годишно дете на жертвата. Малкото беше настанено при биологичния си баща, а с него работеха социалните и психолози.

Вечерта преди убийството, Живко взел надника на Боряна и се напил. Тя пък не се прибрала вкъщи. Това го ядосало и той я нападнал и убил на нивата. Свидетели заявили, че Запрянов често злоупотребява с алкохол, като става агресивен. Пред съда Запрянов каза, че съжалява за стореното.

Присъдата подлежи на обжалване пред Пловдивския апелативен съд.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
съдебен
съдебен
13.06.2019 16:41 16:41

Страхотно правосъдие. Убийство по особено жесток начин и лежиш 12 г. Уникална простотия

Анонимен
Анонимен
13.06.2019 16:44 16:44

Е ТОВА СА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ .НАЛИ ТОВА ИСКАХТЕ. ПРИ СОЦИАЛИСТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ ТОЗИ МАНГАЛ ЩЯХА ДА ГО ЯДАТ СВИНЕТАТА.СЕГА ВМЕСТО РОДИТЕЛИТЕ СИ ЩЕ ХРАНИТЕ ЦИГАНИНА С ДАНЪЦИТЕ СИ. ЧЕСТИТО НА СКАЧАЩИТЕ И ВИКАЩИ -СДС. ЗА КИЛО БАНАНИ И ПОРТОКАЛИ МАНГАЛИТЕ УТРЕ И ВАС ЩЕ УБИВАТ

жалкоо
жалкоо
13.06.2019 17:23 17:23

ужас… как съд ?? евтаназия за този тип О.О

Трепане и плитко заравяне
Трепане и плитко заравяне
14.06.2019 10:18 10:18

Ама той след 12 години, като го пуснат, вече ще е грамотен, социализиран и с алергия към алкохола, нали???

Back to top button