Любопитно

Нови награди за актьорите на Румяна Георгиева, отличия и за музикантите на Николай Делчев

Актьорите от театралната школа при хасковския Младежки център с ръководител Румяна Георгиева се завърнаха след успешно участие на 20-ото издание на театралния фестивал „Приказка за теб“ във Варна.

Там хасковлии се представиха с пиесите „Глупаци“, „Боровинкова тишина“ и „Прелестите на изневярата“. Младите театрали и техният ръководител заслужиха званието „Приятел на Фестивал приказка за теб“. Беше присъдена специална награда за спектакъла „Глупаци“.

Награда за ярко актьорско постижение получиха Александър Гочев за ролята на граф Юзекевич в „Глупаци“, Димитър Димитров за ролите в спектаклите „Прелестите на изневярата“ и „Глупаци“, Дария Боева за ролята на Жената в „Прелестите на изневярата“, Надежда Стоянова за ролята на Момичето в „Прелестите на изневярата“.

Театър

Награда за отлично представяне заслужиха Надя Конева за ролята на Нина от „Боровинкова тишина“, Тони Тотов за ролята на д-р Зубритски от „Глупаци“, Тодор Враджалиев за ролята на Мировия съдия от „Глупаци“.

Награди

С втори награди бяха отличени Вокално-инструменталната група при хасковския Младежки център и група „Хала“ – Димитровград. И двете са ръководени от Николай Делчев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button