Спорт

Капитанката на „Раковски“ се завръща в „Марица“, Симона Николова продължава във Франция

Капитанката на волейболния „Раковски“ (Димитровград) Силвия Андреева през следващия сезон ще се състезава за шампиона „Марица“ (Пловдив).

След силните си игри за Димитровград Силвия заслужено получи и повиквателна за женския национален отбор. Днес в Нингбо (Китай) българките записаха историческа победа в лигата на нациите над световния шампион Сърбия с 3:1.

Волейбол
Симона Николова

Още една от силните волейболистки на „Раковски“ Симона Николова напуска отбора и ще продължи кариерата си във втородивизионния френски „Волейбол Роман“ (Роман сюр Изер). Там ще играе и Елизабет Късаджикова. Симона благодари на феновете за подкрепата през 3-те години в „Раковски“, каза пред Haskovo.info, че за нея е било чест и удоволствие да играе за Димитровград и пожела много успехи на отбора през новия сезон.

До края на месеца се очаква да започне и по-активната селекция в „Раковски“ за новия шампионат при жените.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button