Регион

Отново безводие в жегата в Харманли, свикаха среща в кметството

Части от Харманли днес остават без вода от 10 до 16 часа, съобщават от общината.

На сухо ще са улица „Лозенград“ в участъка от булевард „България“ до улица „Александър Стамболийски“, на булевард „България“ в участъка от магазин „Силвана“ до улица „Кольо Фичето“ и промишлената зона към Гробищен парк.

Вчера кметът Мария Киркова покани на среща началника на ВиК-Харманли – Йордан Малинов и представители на фирмата-изпълнител на проекта за подмяна на ВиК-мрежата в града, на Строителния надзор и на Техническия отдел на Община Харманли. Повод за срещата беше зачестилото спиране на водата за битови нужди в града и недоволството породило се в жителите, заради липсата на предварителна информация за това.

Като резултат от работната среща и по лично настояване от страна на кмета гражданите ще бъдат информирани при предстоящо спиране на водата ден по-рано. Фирмата-изпълнител и ВиК-Харманли поеха и ангажимента водоподаването да се възстановява най-късно до 17 часа в дните на наложително спиране. Така жителите на Харманли ще разполагат с вода за битови нужди в края на работния ден.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button