Любопитно

Хасковските художници от „Колорит“ направиха фурор с изложбата си в Народното събрание

Художниците от хасковската школа „Колорит“ подредиха изложба в Народното събрание.

Това стана по покана на народния представител от ГЕРБ от Варна Таня Петрова. Експозицията е била открита от заместник-председателя на парламента Явор Нотев, като младите художници са били поздравени на открииването и от хасковския народен представител Евгения Ангелова, разказа за Haskovo.info ръководителят на школата при читалище „Заря“ Веселина Делчева.

Изложба

Тя допълни, че народните представители са останали много впечатлени от изложбата „Рисунка в чекмедже“. Много от тях искали да откупят творби, но те не се продавали. Депутатите настояли изложбата да остане извън предварително договорения срок.

В парламента бяха и 32 деца от „Колорит“, за които е имало почерпка и опознавателна обиколка на Народното събрание. Те са получили покана и за нови изложби в парламента.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button