Регион

Хванаха над 11 000 ментета в камион на Капитан Андреево

Близо 11 000 текстилни изделия и 122 чифта спортни обувки и чехли със съмнения, че са ментета са задържали митничарите на ГКПП „Капитан Андреево“, съобщават от Агенция „Митници“.

Стоката е превозвана с товарен автомобил с румънска регистрация, който пътувал от Турция за Румъния. Камионът е селектиран по метода „анализ на риска“ за щателна митническа проверка, при която се установява, че количеството на групажната стока от 715 колета съвпада с обявеното, но част от нея носи емблеми на световни марки.

При проверката са открити 5225 тениски с логото на 16 световноизвестни марки, както и 2230 потници. Открити са още 2480 къси панталони и шорти, 520 спортни комплекти, 475 ризи и дънки, както и суитчъри, щамповани с изображение на популярния анимационен герой „Мicky Mause“.

От началото на юни митничарите на „Капитан Андреево“ са задържали близо 22 000 текстилни изделия, обувки, чехли и чанти със знаци на регистрирани търговски марки.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button