Спорт

България с хасковски тенисист в състава разгроми Австрия на Европейската лятна купа

Националите на България до 14 г. разгромиха Австрия на турнира от Европейската лятна купа във Веска (Чехия), съобщават от федерацията по тенис.

Българите бяха повече от убедителни и спечелиха с 3:0 победи. Утре България ще играе срещу Русия за класиране на финалите на лятната купа.

Виктор Марков (ТК „Диана“, София) победи Даниел Цимерман с 6-0, 7-5. Адрияно Дженев (ТК „Хасково“) се наложи с 6-4, 3-6, 6-1 над Патрик Йозвички. В срещата по двойки Адрияно Дженев и Илиян Радулов (ТК „Тракия СКЛАТ“, Пловдив) спасиха мачбол и победиха с 4-6, 7-5, 10-7 Мориц Лесиак и Даниел Цимерман. Треньор на националите е Алекс Мартински.

Освен нашите момчета за първите две места ще се борят отборите на Австрия, Босна и Херцеговина, Чехия, Израел, Русия, Сърбия и Словакия.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button