Регион

Прегледи и подпомагане на бизнес идеи за 3 общини с тютюнопроизводство в Хасковско

В 12 общини у нас ще се проведе поредното издание на програмата „Забавно лято, грижовна есен“, финансирана от мощна тютюнопреработваща компания.

Сред тях са Стамболово, Харманли и Минерални бани. Програмата цели да подпомогне хората в региони, където отглеждането на тютюн е масов поминък.

Дните на детската академия „Забавно лято“ в Силен, Стамболово и Караманци ще бъдат изпълнени с образователни занимания, весели игри, приключения в света на науката и изкуството. Специалната програма на „Академия за местни предприемачи“ ще подкрепи с обучения, консултации и финансов стимул хора с бизнес идеи и стартиращи фирми.

В партньорство с фондация „Направи добро – Александровска“ към Александровска болница в София през август и септември ще се осъществят безплатни специализирани медицински прегледи на място за възрастни хора. Прегледите ще бъдат улеснени с мобилна диагностична апаратура.

Програмата за корпоративна социална отговорност се организира за пета поредна година.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
02.07.2019 11:57 11:57

И после тютюнът го изкарват като контранда незаконен

Терминал 2
Терминал 2
02.07.2019 13:01 13:01

Ей такива гащи да шият хасковските шивачи а защо ли ги тъпчеха 10 години с референтни пари за тютюна нали уж да се преориентира в други земеделски култури крадци на фондове ами успех българиоо гащатата да ви вади данъци за ромеите с телкове

Back to top button