Хасково

Беливанов назначи и веднага освободи Панайотова като главен архитект

Възстановената от съда като главен архитект на община Хасково Деляна Панайотова е била назначена и веднага освободена със заповеди на кмета Добри Беливанов.

Панайотова заяви пред Haskovo.info, че мотивът за уволнението й е, че е на друг трудов договор, без да се уточнява къде. Според архитекта това не е вярно и ако се има предвид община Черноочене, където тя е работила, вече е напуснала. Панайотова ще обжалва уволнението си пред Хасковския административен съд.

Потърсен за коментар Беливанов заяви лаконично, че има заповед и ако иска Панайотова може да я обжалва.

Haskovo.info припомня, че в края на юни Върховният административен съд потвърди решението на хасковския съд с което се отменя заповедта на кмета Добри Беливанов за дисциплинарното уволнение на главния архитект Деляна Панайотова от 20 юли миналата година. Днес тя трябваше да се завърне на работа в общината, но сега отново е освободена.

Съдът отмени окончателно заповедта за уволнението на архитект Деляна Панайотова

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

9 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
04.07.2019 11:09 11:09

ще и плащаме заплатките със задна дата
дядото въобще не е в час
и пак съда ще я върне на работа

Анонимен
Анонимен
04.07.2019 15:33 15:33
Отговор до  Анонимен

Ако беше човек с достойнство и професионални качества, тази дама щеше да тегли майната на общината и да си гледа работата на ново място. Пък тя…….. явно търси келепира

мк
мк
04.07.2019 11:17 11:17

Дядкооо, на дърти години се осера. вашите караници и интриги в общината -там ви е вниманието.
Чистотата, редът в града – не. Само прехвърляте топката на едните и другите, а не ги накарвате да работят! Иначе в скандалите сте много добри. Но градът осиротя

тоя филм сме го гледАли
тоя филм сме го гледАли
04.07.2019 11:18 11:18

Интересно що се натиска да се вирне на работа. Един главен архитект ако не омже да работи в синхрон с кмета си..хич не се хваща. Пак панаири и скандали. Като ти кажат , че не те искат просто си отиваш, работата е екипност. До безкрайност може да пордължават тия дърляници. Хубяво е, че мандата им свършва, интересно ако новият кмет е от ДПС например ще я назначи ли, като хората и от най-затънтените села гласоподаватели на ДПС изреваха от нея че им е искала пари за строеж на „гълъбарник“ ? Какво остава за хасковските строежи. Интересно колко й е дал тоя, който почна да строи на тротоара на ул „Одрин“ залепена сграда до оградата на детската градина. Махна се архитектката и му спряха сградата. Ясно е, че е имало плащане!

Пълен смях, гледайте си живота, а тя ще си взема заплатите без да работи
Пълен смях, гледайте си живота, а тя ще си взема заплатите без да работи
04.07.2019 11:35 11:35

Правилно, взела е много пари. Още от София когато Георги Иванов и Кремена Цонева правят имот там. Тя ги е взела защото е знаела, че ще стане главен архитект след години. После е взела още един път пари за да си ги разделят с Тоня Маркова, която е подписала разрешението за строеж. Сега след като е уволнена пак ще вземе едни пари да си ги раздели с Беливанов, че май скоро строежа продължава. Взела е и едни пари за изборите на на Доналд Тръмп, те обвиняваха Русия, но архитектката оправи изборите в Америка.

Реджеп от Текето
Реджеп от Текето
04.07.2019 12:04 12:04

МногУ красива бе …таз архитутка …. какви красиви уши и очи !

читател
читател
04.07.2019 13:18 13:18

Хайде холан,къде е справедливостта, баща й я назначи без конкурс,доколкото си спомням писахте че кметът я е уволнил,защото не е ходела на работа и е бавила преписки, сега ние ще й плащаме обезщетенията. Голям срам за това момиче,да си беше седяла там откъдето е дошла.

сирак
сирак
04.07.2019 14:46 14:46

срам за тебе читател защото си кух и дрънчиш като гела който коли и беси в тази община и като длъгата му жена която върти шията на кмета на където си иска.

Fanki
Fanki
05.07.2019 11:27 11:27

СИРАКСИЧ виж какво пишат хората по горе Манталитет приятелче манталитет това е което е лошото в нацията ни Ето и тая натиска се да е в общината а те не я искат Ами иди другаде бе бамбино щом имаш нужното образование Има го но няма достойнство Иска тя да се наложи да победи упорита я Ето това показва лошия манталитет Умният човек не е като нея -забравя забравя и тръгва напред на ново място

Back to top button