Хасково

Започнаха ремонти в 10 училища през ваканцията в Хасковско

В 10 училища в Хасковска област са започнали ремонти по време на лятната ваканция, съобщиха за Haskovo.info от Регионалното управление на образованието.

В Хасково се ремонтират класните стаи на първия и втория етаж в СУ „Васил Левски“. В училище „Никола Вапцаров“ се подменя дограма на първия етаж и се ремонтират стаи. В „Христо Смирненски“ е заявен ремонт на северната фасада и класни стаи. В блок 1 на Обединените ученически общежития се ремонтират стаи на един от етажите.

Един от големите ремонти е в училището в село Малко градище, община Любимец. Там се ремонтират всички стаи, покрива и фасадата, на които се поставя топлоизолация. Ще има пелетен котел, за който ще се поставят радиатори. Предстои и ремонт на двора.

В Свиленград се ремонтират две училища. В „Иван Вазов“ се стяга покрива и два етажа стаи. В „Любен Каравелов“ има ремонт на оградата, както и по стаите.

Санитарни възли се ремонтират в началното училище в Тополовград. Класни стаи се обновяват в димитровградското СУ „Любен Каравелов“, а в ЦСОП „Петко Славейков“ в Харманли е планиран цялостен ремонт на физкултурния салон.

Всички тези ремонти са заявени, че ще приключат до началото на новата учебна година. По-късно през лятото се очаква да стартират други ремонти, някоито от които ще продължат и след първия звънец.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
123
123
09.07.2019 9:23 9:23

ремонти на училища,,,,да да ,,Директорката на Климент с къща за гости за 300 бона в село Тракиец,,,парите си не знае,,,,с телефон за 3 бона,,,,побърка колежките,,,,

Back to top button