Хасково

Предлагат консултации и обучения на безработните младежи в Хасково

От хасковското Бюро по труда канят безработните младежи до 29 г. за консултации, с които да открият възможности за работа и обучение.

Те ще получат пълна и достъпна информация за всички услуги, от които биха могли да се възползвате след регистрацията си в Бюрото по труда. В зависимост от профила си те могат да се възползват от запознаване и консултиране относно възможностите на системата „My Competence“, чрез която регистрираните лица ще преминат електронни обучения по ключови компетенции напълно безплатно и да получат удостоверение за успешно преминато обучение.

Сред възможностите са запознаване с Европейската Гаранция за младежта, схема „Младежка заетост“, включване в обучение за възрастни към Българо-Германски центрове за професионално обучение, предоставяне на услуги от мрежата на Европейските служби за заетост (EURES), мотивационно обучение, професионално ориентиране, участие в Ателиета за търсене на работа по полезни теми, помощ при изготвяне на документи за кандидатстване за работа.

Допълнителна информация може да се получи на място в Дирекция „Бюро по труда“ – Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button