Регион

Арестуваха двама за дрога и 28-годишна, хваната с безакцизни цигари

33-годишен мъж е задържан за държане на дрога, съобщават от полицията.

Вчера криминалисти от димитровградското управление са проверили адрес в село Горски извор. В северната част на двора на къщата са открити засадени 2 растения от рода на конопа с височина до 105 см. Обитаващият имота признал, че ги е засадил и е полагал грижи за тях. Растенията са иззети с протокол по досъдебното производство.

Също за съхранение на наркотик е задържан в управлението в Хасково 25-годишен мъж. Тази сутрин в 2 часа той е бил проверен от униформените полицаи на улицата в областния град. В дрехите му е открита сгъвка с грам амфетамин.

Близо 8 000 безакцизни цигари са иззели полицаи от Харманли. Вчера по обяд на булевард „България“ в града те са проверили лек автомобил Опел, шофиран от 28-годишна жена от село Горски извор. В багажника на колата са намерени 7 980 папироси без бандерол. Жената е задържана до 24 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button