Спорт

Хасковлии отпаднаха от тенис турнира на Кенана

Интересни и оспорвани осмина и четвъртфинални мачове предложи тенис турнирът за „Купа Хасково“ на кортовете на Кенана, като станаха ясни полуфиналистите на сингъл, съобщават от клуба домакин „Хасково 2015“.

След като вчера представителите на хасковската школа Мерт Рамадан и Васил Иванов записаха победи, днес и двамата отпаднаха на осминафиналите. Мерт загуби от бъдещия полуфиналист Любимир Лещански. Състезателят на ТК „Диана“ спечели с резултат 7-6(5)/6-1. На четвъртфиналите Лещански победи Мартин Илиев с 6-2/6-0 и утре ще играе мач за място на финала. Съперник на Лещански на полуфиналите ще бъде Христо Валеов. Днес тенисистът от НСА записа две победи. Първо се наложи над Иван Трендафилов с 6-2/6-1, след което и над Мартин Томов с 6-2/6-3.

В другия полуфинал един срещу друг ще се изправят Любослав Иванчев от (ПлПСК) и Ивайло Керемедчиев от (БарСп). На осминафиналите Иванчев спечели сещу Максим Хорозов с 6-3/6-4, а в следващия си мач се наложи с 6-3/6-2 над Диан Недев. Съперникът му на полуфиналите Ивайло Керемедчиев пък записа победи над хасковлията Васил Иванов и над Фердун Шефкедов. Керемедчиев се наложи над Иванов с 6-1/6-0, а над Шефкедов с 6-0/6-1. Полуфиналите на сингъл са утре. Тогава е и финалът на двойки. Решителният мач за титлата на сингъл е в неделя.

Haskovo.info припомня, че наградният фонда на турнира е 2 000 лв.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button