Хасково

Смениха надписите, но бутоните за незрящи по хасковските светофари не работят

Смениха надписите на бутоните за незрящи на светофара до зеленчуковия пазар в Хасково. Това стана след сигнали на хасковлии до общината, социалните мрежи и Haskovo.info.

След запитване от Haskovo.info от Общинското предприятие „Екопрогрес“ съобщиха, че това е направено от общината. По-късно обаче общинският съветник Георги Пеев ни потърси, за да обясни, че лично той е поставил новия надпис.

В същото време бутоните не работят. От „Екопрогрес“ обясниха, че бутоните са изключени. Причината е, че преди време деца си играели с тях и затруднявали движението на автомобилите. Те поставяли клечки и монети в устройствата.

Подобни бутони за незрящи има и на светофарите срещу аптеките до автогарата и срещу ветеринарната лечебница на булевард „Освобождение“. Сега се обмисляли варианти те отново да бъдат включени, допълниха от „Екопрогрес“.

Бутон

Снимка на деня: Надпис за смяна

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
luka!
luka!
09.09.2019 17:46 17:46

бутон за сляли…..

Back to top button